Jak dostać się do podszybia od strony kabiny?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • maccoach
    Classic
    • 2012
    • 6

jeśli ci kolano raz siadzie to już nie wstanie, bo zniszczona chrząstka się w żaden sposób nie odbudowuje. dlatego o kolana trzeba dbać i jedyne co można zrobić to profilaktyka przeciwurazowa.
    a po czym biegasz i w czym? jeśli po chodniku / asfalcie to masakra dla kolan bez względu na obuwie. ja zawsze po miękkim biegałem, po trawie wzdłuż chodnika, wychodząc z zalożenia że trawa odrośnie, a moje kolana nie. mimo to, po wielu latach uprawiania sportów walki (nie zawsze rozsądnego) mam stawy dość sforsowane i przesiadłem się na rower. mniej obciąża kolana, a i przyjemność dla mnie większa :-)
    jezdżę nim do pracy 3 km w jedną stronę, poza tym 2-3 x w tyg trasy po 25-35 km, czasem coś na mieście pozałatwiać czy na trening podjechać, ale na ogół tak dla przyjemności nad Wisłę, Kanał Żerański itp.

aha, nikt mnie nie zmusza, ja już sam jestem od wysiłku uzależniony 8)
  • obrus
    Elegance
    • 2011
    • 783
    • Octavia II (1Z3)
    • BSE 1.6 MPI 102 KM

Jak ostatnio kombinowałem z modułem BT odkręcałem radio bolero. Przy ściąganiu przedniego panelu wyciągnąłem kartę z czytnika, by jej nie uszkodzić no i położyłem na desce przed fotelem pasażera. Przypomniałem sobie o tym fakcie, jak już z powrotem wszystko złożyłem i zrobiłem parę km. Od razu rzuciłem się pod fotele, podnosiłem dywaniki i co się da, no i nie ma jej. Na 90% przy hamowaniu wpadła między kokpit a szybę, ale nic tam nie widać, a jak się coś długiego wsadzi, to jest głęboko - od kilku do nawet 10 cm. Jak tam się dostać, ewentualnie gdzie ta karta może sobie wypaść? Szkoda mi karty (32 GB).

Komentarz

• Wojtenio
      L&K
      • 2012
      • 1099
      • Octavia III (5E3)
      • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Re: Jak dostać się do podszybia od strony kabiny?

Spróbuj wykręcić schowek pasażera i tam popatrzeć , masz widok przegrody ale od spodu , ewentualnie mogła spaść aż pod wygłuszenie przegrody , może pójdź tym tropem no i koniecznie pod dywanikami i fotelem pasażera z boku fotela też .

Komentarz

• obrus
        Elegance
        • 2011
        • 783
        • Octavia II (1Z3)
        • BSE 1.6 MPI 102 KM

Re: Jak dostać się do podszybia od strony kabiny?

Zamieszczone przez Wojtenio
        Spróbuj wykręcić schowek pasażera i tam popatrzeć , masz widok przegrody ale od spodu , ewentualnie mogła spaść aż pod wygłuszenie przegrody , może pójdź tym tropem no i koniecznie pod dywanikami i fotelem pasażera z boku fotela też .
        Za schowkiem kombinowałem, nic nie widać, ale inżyniera, który projektował wtyczkę do wyłącznika poduszki to bym za jaj powiesił.

Komentarz

• Maicroft
          Moderator
          S_OCP MemberModeratoRS
          • 2004
          • 25757
          • Audi

Bo ta wtyczka jest taka zeby nie grzebac.

Na podszybiu, a dokladnie na scianie grodziowej jest taka guma i albo cos wpada i zostaje przy szybie, albo spada na nia lub po niej w dol na podloge.

W zasadzie sadze ze jak schowek jest odkrecony, to odkrecenie z boku srub trzymajacych deske pozwoli odsunac na kilka cm deske i zobaczyc przez szybe, albo przy pomocy lusterka czy cos tam jest
          Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...